Grankulla


Rakennusmateriaali:

 Kevytbetoni

Huoneistoala:

133m2

Kerrosala:

 

 146km2 / 158km2

 

 

<b> </b><br>Ulkonäkymä
<b> </b><br>Pohjapiirros 1.krs
<b> </b><br>Pohjapiirros, kellarikrs
<b> </b><br>Pääsisäänkäynti, eteinen
<b> </b><br>Upea mattamusta keittiö
<b> </b><br>Keittiö
<b> </b><br>Aikuisten makuuhuone avautuu oleskelutilaan
<b> </b><br>Takka on upotettu seinärakenteeseen
<b> </b><br>Pesuhuone
<b> </b><br>Pesuhuone
<b> </b><br>Kylpyhuone

Nelihenkiselle menevälle ja sporttiselle perheelle suunniteltu koti. 

 

Rakennus sijoittuu rinnetontille, mutta koska asuintilat haluttiin asumisen helppouden ja käytännöllisyyden vuoksi ehdottomasti yhteen tasoon, hyödynnettiin korkeusero suunnittelemalla asuinkerroksen alle varasto/harrastetilaa sekä autokatos.

 

Pääsisäänkäynnin yhteydessä, autokatoksen päällä on tilava etelään avautuva "aurinkoterassi". Siihen pääsee myös kätevästi keittiön ovesta, kattamaan kesäpöydän.

 

Oleskelutila on avara ja valoisa, keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa (58m2) ja normaalia korkeampi huonekorkeus (3,5m) ja isot ikkunat tuovat vielä lisää tilan tuntua. Tämä onkin koko kodin sydän, jonka ympärille muut huonetilat kietoutuvat. Keittiöön on valittu Keittiömaailmasta upea mattamusta kokonaisuus, jossa toinen sivu linjakasta yhtenäistä korkeaa kaappia, johon piiloutuu mm. aamiaiskaappi ja kylmäkoneet sekä oleskelutilaan puolella saareke, jossa liesi ja hana. Keittiö joka on helppo pitää siistinä, on rauhallinen yhtenäisessä oleskelutilassa. Voit uppoutua Netflix-sarjaan tai ihastella takkatulta rentoutuneena.

 

Pääsisäänkäynnin tuntumassa sijaitsee tehokas kylpyhuone ja pyykkihuolto-kokonaisuus ja samassa yhteydessä sijaitsevat myös talotekniikat.

 

Saunaosasto on rakennuksen länsipuolella, kulku oleskelutilasta, seinälinjaan upotetun takan kupeesta. Länsipuolella myös katettua terassia, jossa voi vaikka vilvoitella saunan jälkeen.

 

Makuuhuoneiden ikkunat pohjoiseen, jossa mukavat näkymät puistoon.  

 

Arkkitehtuurissa tavoitteena oli kustannustehokas ja toimiva kokonaisuus, modernilla otteella. Musta-valko-tyylinen puunsävyin pehmennetty sisustus täydentää tyylin täydelliseksi. Täällä on hyvä asua!

 

Sisävalokuvat: Sisustus Coco sisustuscoco.fi

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS