Suunnittelija

Studio Rosberg vuonna 2004 alkunsa saanut arkkitehtuuritoimisto.

Yritys tuotttaa asiakkaille laadukasta ja yksilöllistä arkkitehtuurisuunnittelupalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksen asiakaskuntana ovat pääosin yksityiset rakentajat sekä pientalotoimittajat.

 

Suunnitteluprosessissa on tärkeää että suunnittelija ja rakennuttaja ymmärtävät toisiaan ja kommunikaatio toimii. Molemminpuolinen luottamus on tärkeää, jotta ilmapiiri olisi mahdollisimman otollinen hyville ideoille ja ajatuksille.

 

Täällä nurkkauksessa voitte tutustua suunnittelijan ajatuksiin. Tutustukaa myös suunnittelukohteisiin Referenssit-osioossa.

 

Oletteko Te seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Sovitaan tapaaminen ja aloitetaan Teidän unelmakotinne suunnittelu!

 

Suunnittelemissani taloissa yhteistä on... se, että ne ovat asukkaidensa näköisiä. Tärkeintä on kuunnella asiakkaita ja kunnioittaa heidän toiveitaan. Suunnittelijana toki kerron mielipiteitäni ja esitän ideoitani, ja yhdessä tutkimme eri vaihtoehtoja. Ja kaikkihan lähtee siitä, että rakennus soveltuu rakennuspaikalle, ympäristöönsä mahdollisimman hyvin.

 

Parasta työssäni on... sen monipuolisuus ja vaihtelevuus. Olen elementissäni niin työpöydän ääressä luonnostellessani, saappaat jalassa tontilla mittailemassa kuin rakennusvalvonnoissa neuvottelemassa. Tapaan työssäni paljon erilaisia ihmisiä ja saan olla mukana heille tärkeässä projektissa. Suunnittelijan työ on mielenkiintoista ja haastavaa.

 

Minua inspiroivat...musiikki, taide, elokuvat. Matkustelu, elämykset, ihmiset.

 

 

 

Yrittäjyydessä parasta on... olla oman itsensä "herra". Voin itse päättää toimintatavoistani, työajoistani, yhteistyökumppaneistani. Yrittäjänä oppii työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti.

 

Rentoudun parhaiten... lähtemällä reissuun. Tällä hetkellä lempikohteemme mieheni kanssa on Lontoo, jossa käymme aina välillä rentoutumassa. Kotona rentoudun vaikka pehmeällä sohvalla viltin alla hyvää kirjaa lukien...samalla kehräävää kissaamme rapsuttaen. Rentoutua voi myös yksin autoillessa, se on hyvä hetki mietiskellä ja olla hetki "paikoillaan".

 

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS