Joulukirje

 

Kohti vuotta 2020

Kiitokset asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2019! Vuosi on ollut taas täynnä upeita kohtaamisia, olemme saaneet olla mukana monen upean kodin suunnittelussa, toteuttamassa unelmia, mikäs sen ihanampaa!  

 

Olemme saaneet paljon hienoa palautetta ja kiitosta työstämme, kuvianne uuteen kotiin asettumisesta ja juhlahetkistä siellä. Niistä erittäin suuret kiitokset, saamme niistä valtavasti energiaa ja iloa suunnittelutyöhön! 

 

Olemme kiitollisia kaikenlaisesta palautteesta ja kommenteista ja mielellään myös jaamme kokemuksia ja kertomuksia projekteista. Jos teillä on hetki aikaa kirjata kokemuksianne meille, voitte tehdä sen helposti osoitteessa: http://www.studiorosberg.fi/yhteys/palaute/

 

Mitä meille kuuluu?

Studio Rosberg täytti tänä vuonna 15 vuotta. Pari viimeistä vuotta ovat olleet meille kasvun aikaa, henkilöstömäärämme on kasvanut nelinkertaiseksi! Tiimimme on nyt erittäin monipuolinen, meiltä löytyy niin kokemusta kuin uusia raikkaita ideoita ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Toimipisteitäkin on nykyään kaksi, Tampereen keskustassa sijaitsevan toimistomme lisäksi meillä on nyt myös toimisto Helsingin Sörnäisissä. Päätoimialueemme ovat edelleen pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen ja Pirkanmaa, mutta meillä on useita kohteita esim. Oulussa, johon olemme päässeet suunnittelemaan mm. upeita merenrantakohteita. Ja mm. Lahdessa ja Jyväskylän seudulla rakenteilla myös useampia Studio Rosbergin naisten suunnittelupöydällä syntyneitä kohteita. Verkostomme ovat laajat ja iloksemme saamme koko ajan lisää yhteistyökumppaneita sekä tutustumme entistä paremmin uusiin tahoihin: rakennusvalvontoihin, muihin suunnittelijoihin ja tekijöihin ympäri Suomea.

 

Päivitämme ahkerasti kuulumisiamme somessa ja esittelemme siellä kohteitamme, niin valmiita kuin suoraan suunnittelupöydältäkin - seuraathan meitä myös instagramissa ja facebookissa. Useat asiakkaamme ovat itsekin perustaneet rakennusprojektilleen instagram-tilejä, niistä hienoa seurata rakentamisen edistymistä. Tägätkää meitä mukaan!

 

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja nyt on aika rauhoittua hetkeksi ja kerätä voimia uuteen mahtavaan vuoteen. Lomailemme koko toimisto viikon 52.

 

Haluamme toivottaa teille oikein rentouttavaa joulunaikaa ja upeaa vuotta 2020!

 

Virve, Riinamari, Anni ja Outi

 

Studio Rosberg Oy

www.studiorosberg.fi

instagram: studiorosberg facebook: studiorosberg

 

 

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS